HTML

It's Warshow-time!

Sari sok különböző, részben ismeretlen okból kifolyólag fél évet Varsóban tölt. Hogy mivel...? Ha ott számomra kiderül majd, veletek itt tudatom :) http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

Friss topikok

  • gaurxben: Miért szólnálak meg?! Csak látom, ill hallom magamban a gigakávé lötyögését, csobogását, amint a ... (2008.06.10. 21:53) Fíling LIVE :D
  • gaurxben: Jópofa írás! A vége nem is kellett volna így, talán inkább az 1,2,..n,n+1 pontokban elszórva. (2008.06.07. 08:57) Windsurfing trip!
  • gaurxben: miezacsend? (2008.05.22. 15:22) Majdnem felírtam a blogra, hogy...!
  • Sari: úgy érzem, maga gúnyolódik velem, Safranek! >;) (2008.05.07. 10:09) Köszönetnyilvánítás
  • gaurxben: Nekem egyből ez jutott eszembe, csak még köríteni is akartam valami filozófikusat elé, de felesleg... (2008.05.04. 11:27) Meellik az én háellem..?

Linkblog

2008.03.18. 21:11 Sari

Fél lábbal a vonaton már - News!

Nem gondoltam volna, hogy ennyi angol szöveget leszek majd képes elolvasni...:) de szerencsére egész könnyedén veszem azt az x 100 oldalt, amit a Cross-cultural vizsgára át kell(ene) rágni. Nyilván nagyban megkönnyíti a dolgom, hogy a nagy része rendkívül élvezetes olvasmány!
Hétfő este meg jóónagy Szt. Patrik-napi partyt csaptunk - végre együtt volt megint a banda (egy része)! Na, azért nem csak tüctüc van itt szerencsére az Erasmus-partykon, a buli elején naggyon ottlevős Elvis-koncertet élvezhettünk (a Király él, mint tudjuk:) éééés még táncoltunk is kicsit. A hajnal fénypontja pedig a jéghideg utcán, nemkevés sör után jólesően és hipergyorsan elfogyasztott mekis junkfood!!!
Szóval, ez az este felélesztette bennem a "mégiscsakjóezitten"-t. Épp ideje volt.
Most meg, gondoltam kaptok még pár sort, mielőtt jó sokáig nem írok valószínűleg egyáltalán. Képeket majd holnap, hátha a közös húsvétozáson még készítek párat :)

...azért mindezek mellett nem titkoltan már a hazautazás lázában égek...

ÉS amint azt ígértem, íme a képek; valóban készítettünk párat a húsvétozáson (néhány kép Sheridantól való) picasaweb.google.hu/simon.sari/0319

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://warshowtime.blog.hu/api/trackback/id/tr8386750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna 2008.03.27. 12:34:18

Amíg Sari nem ír, mert ukrajnázik, miegymás, kérjük meg Bilit, hogy írjon blogot. Már nem akarok konkurenciát teremteni, de azért még nevetnék párat a csomagtartóbabújós lúzer legújabb történetein:P
süti beállítások módosítása