HTML

It's Warshow-time!

Sari sok különböző, részben ismeretlen okból kifolyólag fél évet Varsóban tölt. Hogy mivel...? Ha ott számomra kiderül majd, veletek itt tudatom :) http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

Friss topikok

  • gaurxben: Miért szólnálak meg?! Csak látom, ill hallom magamban a gigakávé lötyögését, csobogását, amint a ... (2008.06.10. 21:53) Fíling LIVE :D
  • gaurxben: Jópofa írás! A vége nem is kellett volna így, talán inkább az 1,2,..n,n+1 pontokban elszórva. (2008.06.07. 08:57) Windsurfing trip!
  • gaurxben: miezacsend? (2008.05.22. 15:22) Majdnem felírtam a blogra, hogy...!
  • Sari: úgy érzem, maga gúnyolódik velem, Safranek! >;) (2008.05.07. 10:09) Köszönetnyilvánítás
  • gaurxben: Nekem egyből ez jutott eszembe, csak még köríteni is akartam valami filozófikusat elé, de felesleg... (2008.05.04. 11:27) Meellik az én háellem..?

Linkblog

2008.05.07. 00:53 Sari

Shiny happy days

Bright side of my life in Warsaw – csak hogy lássátok, hogyan csordogál életem patakja, miközben sír a szám ;)
Szemelvények az elmúlt bő egy hétből. Amiből kiderült, hogy van élet a szakdogaleadás és az EFPSA után is - ez ugyanis kérdéses volt.

  1. Szusizós-kultúrapalotájás-vízipippantós délután Patrickkal. Felhív a srác, aszongya talizunk? Itt van negyed óra múlva… éljen a spontaneitás again. picasaweb.google.hu/simon.sari/PKiN
  2. Felvonulós hétvégi hepaj: Constitution day celebration, május 3. (en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_May_3%2C_1791) Sook-sok emberek kinn az utcán, meg a Saski parkban, a névtelen katona sírjánál. Lovas katonák mindenféle történelmi korokból! Tömeges átruccanás a Lazienkiparkba, végigtrappolva a Nowy Swiaton. Közben lemaradás, vicces-nagy tekerősfagyi-evészetből (nomeg az ahhoz vezető km-es sor végigállásából!) kifolyólag… picasaweb.google.hu/simon.sari/ConstitutionDayCelebration
  3. véletlen este Bartekkel. Nyugi, ne kezdjetek el lázasan kutatni az emlékezetetekben és/vagy a bejegyzések között – ezt a nevet nem fogjátok megtalálni… a hozzá tartozó úriemberrel magam is ezen az estén, és a 35-ös villamoson találkoztam először. Az útbaigazítást további tett követte, pedig minden csak ártatlan villanykörte-vásárlásnak indult. Aztán hosszas társalgás, közös angoltankönyv-vadászat, sorbet-evészet, jazz-hallgatás, olasz tésztarecept, és a jófej nyitott emberek léte felett való örvendezés és harisnyavásárlás követte ezzel a régivágású mókás fickóval, valamint lengyeloktatás (a kiejtésem fikkantása után) és városnézés ígérete (Varsó fikkantását követően :). Mit mondjak, igazán remek élmény volt! Mindenkinek kiutalnék ilyenből heti fejadagot :)
***
Lehet, hogy férfi vagyok?? Élvezettel vedelem a sört, odavagyok a disznó viccekért, megbámulom a csajokat az utcán, és csupa pasikkal barátkozom (stb). Az utolsó csepp az lesz a pohárban, ha elkezdem a tökömet vakargatni!!!
*
Kénytelen vagyok felismerni, hogy vannak előnyei ennek a bizonyos szempontból önálló életnek. Továbbmegyek: olykor képes vagyok élvezni. Mik vannak!
Emberek! Három hónap kellett hozzá, hogy rájöjjek: nem a Varsóban töltött időmról van szó - mikor azon filózom, mithogy kéne még csinálni, mire fecsérelem, hogy működöm benne. Hanem az életemről.
***
Egyébként meg az életkedvem becsületes megtalálójának ezer hála és köszönet! Igéző barna szempárja egyetlen gyöngéd pillantásával már csodákra képes. Még skype-on keresztül is.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://warshowtime.blog.hu/api/trackback/id/tr60457675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása