HTML

It's Warshow-time!

Sari sok különböző, részben ismeretlen okból kifolyólag fél évet Varsóban tölt. Hogy mivel...? Ha ott számomra kiderül majd, veletek itt tudatom :) http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

Friss topikok

  • gaurxben: Miért szólnálak meg?! Csak látom, ill hallom magamban a gigakávé lötyögését, csobogását, amint a ... (2008.06.10. 21:53) Fíling LIVE :D
  • gaurxben: Jópofa írás! A vége nem is kellett volna így, talán inkább az 1,2,..n,n+1 pontokban elszórva. (2008.06.07. 08:57) Windsurfing trip!
  • gaurxben: miezacsend? (2008.05.22. 15:22) Majdnem felírtam a blogra, hogy...!
  • Sari: úgy érzem, maga gúnyolódik velem, Safranek! >;) (2008.05.07. 10:09) Köszönetnyilvánítás
  • gaurxben: Nekem egyből ez jutott eszembe, csak még köríteni is akartam valami filozófikusat elé, de felesleg... (2008.05.04. 11:27) Meellik az én háellem..?

Linkblog

2008.02.19. 21:45 Sari

Tisztelt nézők, és rádióhallgatók (hallgatók)

Ééééés eljött az, amitől a megváltást vártam: találkoztam emberekkel!!!
(nem elfeledve ennek azt a részét sem, hogy az otthoniakkal is jókat beszélgettem délelőtt :)
Amcsikkal, törökökkel, egy franciával és egy portugállal, meg persze lengyelekkel... ez kellett nekem! A neveiket még nem mind sikerült megjegyeznem, de szinte mindenkivel váltottam egy pár szót, aki eljött a mai városnéző körútra.
A vezetőnk állandóan mentegetőzött, hogy jajj, milyen ronda most Varsó (merthogy eklektikus, stb), de csukjuk be a szemünket, és képzeljük el, milyen gyönyörű volt a háború előtt! Csukott szemmel várost nézni, nooormális?! ;) Egyébként sztem erre max. az amcsik miatt volt "szükség" - semmivel nem eklektikusabb vagy rondább, mint Bp, úgyh én nem találtam ebben semmi szokatlant.
Vicces, hogy mennyire próbálok sztereotipikusan gondolkodni ezekről a srácokról - nem tudom, vajon tényleg belőlük adódik-e, de elég jellemzőnek találom őket a nemzetükre így kinézetileg.
Az amcsik egy másik csereprogram részeként vannak itt, a következő félévet meg Debrecenben töltik majd: Európai kombó :) na, az ő koordinátoruk a legnagyobb arc - folyamatosan dumál, lelkesedik, kérdez, stb... és elolvad attól, h magyar vagyok, természetesen erasmusos nosztalgiából kifolyólag (Belgiumban magyar lakótársai voltak).
Hú, nagyon nehéz most összeszednem magam, nagyon begyorsultam ma :)
Eszembe jut a mai napról egy szösszenet: beszélgetünk Marysiával (ESN-elnök) a többiekre várva az egyik kisebb utcában, egyszercsak arra jön két csövi (eddig nem találkoztam eggyel sem), és Marysia névtábláját látva az egyik elkezd énekelni valami dalt, amibe beleszőtte a nevét...haláli volt :) aztán mikor befejezte a dalt, odébbált...
A másik kedvencem ma a kaucsukfa volt a varsói egyetem kertjében: gyerekek, ez akkora poén! PUHA a kérge, be lehet nyomkodni egy ujjal! Ez a campus egyébként nagyon hasonló a bp-i Műegyeteméhez.
Meg végre ettem pirogot, és külön büszke vagyok rá, hogy magam rendeltem, kizárólag lengyel szavak felhasználásával! (na jó, kellett egy kis segítség, mert az árat nem értettem szóban<:)
Kiderült az is, hogy itt a mobiltelefon-kikódolás nem olyan hűde-illegális (az aluljáróban csomó GSM-boltra ki van írva) meg bonyolult, de még csak nem is drága (1400 Ft!) dolog! És mivel a welcome-packünkben kaptunk egy itteni sim-kártyát, a saját telefonomnak is szüksége volt e műveletre, mert ha mindannyiunknak ilyen számunk van, olcsóbban tudjuk hívni egymást, meg ingyen sms... Megint sikerült pont a jó emberrel beszélnem: Marysia eljött velem a Centrum aluljárójába, és pikk-pakk el is intéztük! :)
Már este lett, mikor elindultam hazafelé, lesétálva inkább a pár villamosmegállónyit - és rájöttem, hogy elkezdtem élvezni az ittlétet...
Viszont megint jól elfáradtam. Hozzá kell szoknom ehhez a pörgéshez - és hol vagyunk még a 100%-tól??
Képek:
picasaweb.google.com/simon.sari/Dzien4

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://warshowtime.blog.hu/api/trackback/id/tr89346332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ani 2008.02.20. 20:57:02

Szia, Sari!
Végre megtaláltalak, 4 napig nem volt internet, mert telefonvonal sem. Jó, hogy ilyen gyakran és sokat írsz.
Nagyon irigyellek,ennyi élmény!!!
Légy olyan, mint a szivacs!
Puszi:Ani

nagynéni 2008.02.21. 17:10:18

csajszi, ez tök jó! hajrá! eszel Te rendesen, islányom? :) pusz
süti beállítások módosítása