HTML

It's Warshow-time!

Sari sok különböző, részben ismeretlen okból kifolyólag fél évet Varsóban tölt. Hogy mivel...? Ha ott számomra kiderül majd, veletek itt tudatom :) http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

Friss topikok

  • gaurxben: Miért szólnálak meg?! Csak látom, ill hallom magamban a gigakávé lötyögését, csobogását, amint a ... (2008.06.10. 21:53) Fíling LIVE :D
  • gaurxben: Jópofa írás! A vége nem is kellett volna így, talán inkább az 1,2,..n,n+1 pontokban elszórva. (2008.06.07. 08:57) Windsurfing trip!
  • gaurxben: miezacsend? (2008.05.22. 15:22) Majdnem felírtam a blogra, hogy...!
  • Sari: úgy érzem, maga gúnyolódik velem, Safranek! >;) (2008.05.07. 10:09) Köszönetnyilvánítás
  • gaurxben: Nekem egyből ez jutott eszembe, csak még köríteni is akartam valami filozófikusat elé, de felesleg... (2008.05.04. 11:27) Meellik az én háellem..?

Linkblog

2008.02.20. 22:34 Sari

Profilváltás...?

Fontolgatom, hogy profilt váltok, és átalakulok fotóbloggá... ugyanis kezdek rákapni a fényképezésre, viszont ezzel együtt kezdek egyre jobban rákapni a többiekkel való lógásra is - úgyhogy félek, hogy egyrészt nem lesz időm sokatszépet írogatni nektek, másrészt egyre több minden fog velem történni, amit egyszerűen nem lehet mind leírni!!! Már így is aggódom, hogy visszarettentelek benneteket az olvasástól ekkora mennyiségekkel <:(
Kíváncsi leszek, hogy meddig fog tartani még a reggeli depresszió időszaka. Ugyanis tegnapelőtt, és tegnap este meg pláne azért már viszonylag jó kedvem volt, nem szomorkodtam - DE tegnap és ma reggel elég borúsan ébredtem... elkezdődik a nap, és én egyedül ébredek fel, stb... és ma este is nagyon fel vagyok dobva, hátha most kitart reggelig!
A mai nap eseményeit láthatjátok a képeken - az egyetemen taliztunk a srácokkal, körbejártunk, a délután hátralévő részét pedig különböző vendéglátóipari egységekben töltöttük fini kajákkal, sörökkel és jó hangulatban :)
Na ja, azért ma már szó esett a tanulmányainkról is: kaptunk kurzuslistákat, amikből válogathatunk; ezt megkönnyítendő az első 2 hétben "megkóstolgathatunk" bármit, ami tetszik, és csak ezután kell majd lefixálni, melyikeket akarjuk ténylegesen felvenni.
Ááá, és már túlságosan is hozzászoktam az angolhoz: napközben csomószor azon kapom magam, hogy tervezgetem, mit fogok írni ide - de angolul!!!
Jól van, akkor most szoktatásként a rövidebb bejegyzésekhez be is fejezem. Schlaf schön, tra:um gut! :)

Mai képek:
picasaweb.google.hu/simon.sari/Dzien5

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://warshowtime.blog.hu/api/trackback/id/tr73347848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hang 2008.02.20. 23:43:57

fotóblog? ki hallott már ilyet? :--)

Robika 2008.02.21. 00:15:41

hmm, én csak azt nem értem, hogyan kerültél te a Svejkbe... vagy akkor most hova is utaztál tulajdonképpen? ;)

Kenéz 2008.02.21. 00:46:07

Szerintem nem lesz ez rossz fotó-blogként sem, én már most megszoktam! :) Ez az, ami igazán hiányzott az én blogomból is anno. És végre képek Sariról is! A meleg landlordos képről, az asztalon a rózsával, az a bizonyos vicc jutott eszembe (Lóci, tudod!): "Ezt a doktor úrnak hoztam!" ;)
Na jó, ennyi! Nincs idő a fájdalomra! Sharidon
süti beállítások módosítása