HTML

It's Warshow-time!

Sari sok különböző, részben ismeretlen okból kifolyólag fél évet Varsóban tölt. Hogy mivel...? Ha ott számomra kiderül majd, veletek itt tudatom :) http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

Friss topikok

  • gaurxben: Miért szólnálak meg?! Csak látom, ill hallom magamban a gigakávé lötyögését, csobogását, amint a ... (2008.06.10. 21:53) Fíling LIVE :D
  • gaurxben: Jópofa írás! A vége nem is kellett volna így, talán inkább az 1,2,..n,n+1 pontokban elszórva. (2008.06.07. 08:57) Windsurfing trip!
  • gaurxben: miezacsend? (2008.05.22. 15:22) Majdnem felírtam a blogra, hogy...!
  • Sari: úgy érzem, maga gúnyolódik velem, Safranek! >;) (2008.05.07. 10:09) Köszönetnyilvánítás
  • gaurxben: Nekem egyből ez jutott eszembe, csak még köríteni is akartam valami filozófikusat elé, de felesleg... (2008.05.04. 11:27) Meellik az én háellem..?

Linkblog

2008.02.27. 21:17 Sari

Mélypont

Igen, mélyen tisztelt publikum, sajnos ezzel kell borzolnom a kedélyeket. Legalábbis ami a sajátjaimat illeti, elég erőteljesen ki voltak téve nagymértékű borzolásnak ma...
De hadd kezdjem rögtön a befejezéssel: úgy látszik, a túl mélynek tűnő kátyúból is van kiút. Ugyanis most itt ülök, lelkesen, ahogy szoktam, és írom ezt a kis szösszenet. Nyugodt vagyok, már-már derűs, de mindenképpen jóllakott (éljen a joghurtos hal :) - és ezen állapotok mindegyike tűnékeny ritkaságszámba megy manapság.
A dráma amúgy egy nagy csomópont köré gyűlő további kis agyb*szó apróságok egyvelegéből adódott - a csomópont A Hiány: akit nem pótolhat itt senki és semmi, a telekommunikáció is csak némiképp, valamint önmagam is csak silányan vagyok képes pótolni magamban :( Szép dolog (lenne a plátói) szerelem.
Az apróságok meg olyan dolgok, amik valszín amúgy is bosszantanának kisebb-nagyobb mértékben, de nem kerülnék tőlük a padlóra. Végülis a villamosközlekedés csak marad mindig olyan, amilyen, az internet errefelé szintén illékony jelenség (az is természetesnek vehető, hogy sem vezetékről, sem wifi-verzióban nem működik ugyebár sehol), az meg, hogy a Saturnban kizárólag a webcamek alól hiányzik az árcédula, nem több, mint véletlen egybeesés a mai összes pechemmel. És kinek kell egy kóbor kis fából faragott golyócska elszakadt bőrszíjra fűzve, ami most ott hever valahol egy villamos lépcsőjén...?
Hát nekem kellene.
Mindenesetre annyira már feltisztultam, hogy eszembe jut: történtek ma jó dolgok is. Például megvan a diákigazolványom :) Egyre legitimebbnek érzem magam.
Meg az is jó, hogy van egy remek órám egy elragadó hölggyel az interkulturális kommunikációról.
És az is jó, hogy ma kaptam egy kedves, szívből jövő vigasztalós ölelést (thanks to Matt:), pedig ki se derült, mi bajom van, és mekkora.
De az a legjobb, hogy közelebb jött ma az alagút (ugyan csak ideiglenes) vége 2 teljes héttel :)
Fura, hogy milyen szinten kétségbeestem attól a gondolattól, hogy a ma estét esetleg internet nélkül kell töltenem!!! Nagyon sokat jelent nekem, hogy ezúton igen erős és folytonos kapcsolatot érzek veletek és az itteniekkel egyaránt. Enélkül elveszettnek éreztem magam...
Nohát!
Milyen az új sztájl? Pörgés helyett elmélkedés, vidám internessönel arcok helyett vájkálás Sariban. Nincs idő a fájdalomra helyett Saridon :D

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://warshowtime.blog.hu/api/trackback/id/tr96357300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hang 2008.02.27. 23:58:45

..megvolt a war, jöhet a show!

Kenéz 2008.02.28. 00:05:29

Hadd idézzek, Lelkem, az egykori saját blogomból egy egykori saját bölcsességet: "...jó volt szomorkodni is, mert utána jött egy új nap". Ha nem lenne rossz soha, nem tudnánk, milyen a jó. Hasonló közhelyek széles választékban kaphatók Kenéznél! :P

Sari 2008.02.28. 08:13:02

El kell áruljam, hogy a rossz viccek után a közhelyek a kedvenceim

Sari 2008.02.28. 08:17:57

...és ez a ** bloghely megint kics*szett velem: ugyanis nyomtam entert a kommentben, és az utána írtakat lenyisszantotta :( Szóval, a közhelyek a méltatlanul sokszor való használat miatt kopnak el, és látszanak elveszteni jelentőségüket. A "rossz nélkül nem tudnánk, mi a jó" árnyaltabb formáján még dolgozom, hogy egyet tudjak vele érteni ;)

hang 2008.02.28. 11:04:13

a "jó és rossz"-ra:
"Ebben a világban kell megtalálnunk az igazságot, nehézségeink, szenvedéseink révén. (...) Az öröm nem különbözik a szenvedéstől. A jó nem különbözik a rossztól. A rossz: jó, a jó: rossz. Az érem két oldala."
www.terebess.hu/keletkultinfo/kezdok.html

ani 2008.02.28. 19:00:10

Ne ijedj meg a hullámvölgyektől. Szükség is van rájuk.
Meg egyébként is: gondolj Sztálingrádra...(Déri Gyuri mondása minden nyafogásomra)

Anna 2008.02.29. 16:15:05

Tudod mi a legrosszabb szerintem? Amikor már hozzászoksz a hiányához. Mert akkor már lelkiismeret-furdalás is van.

Sari 2008.02.29. 16:27:20

most, hogy ezt már tudom, eltárolom az emlékezetemben, és igyexem cserébe nem megélni :)
süti beállítások módosítása