HTML

It's Warshow-time!

Sari sok különböző, részben ismeretlen okból kifolyólag fél évet Varsóban tölt. Hogy mivel...? Ha ott számomra kiderül majd, veletek itt tudatom :) http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

Friss topikok

  • gaurxben: Miért szólnálak meg?! Csak látom, ill hallom magamban a gigakávé lötyögését, csobogását, amint a ... (2008.06.10. 21:53) Fíling LIVE :D
  • gaurxben: Jópofa írás! A vége nem is kellett volna így, talán inkább az 1,2,..n,n+1 pontokban elszórva. (2008.06.07. 08:57) Windsurfing trip!
  • gaurxben: miezacsend? (2008.05.22. 15:22) Majdnem felírtam a blogra, hogy...!
  • Sari: úgy érzem, maga gúnyolódik velem, Safranek! >;) (2008.05.07. 10:09) Köszönetnyilvánítás
  • gaurxben: Nekem egyből ez jutott eszembe, csak még köríteni is akartam valami filozófikusat elé, de felesleg... (2008.05.04. 11:27) Meellik az én háellem..?

Linkblog

2008.02.23. 13:34 Sari

Na ezért akartam én Spanyolba menni!

Akkor már a cím kontextusba helyezésével kezdem: az Erasmus-pályázatomban a spanyol riviérán található Almeriát írtam az első helyre...
Az EuroDinner, amit a Warsaw University of Life Sciences-es e-diákokkal együtt tartottunk az ő elképesztő méretű campusuk egyik legtávolabbi épületében, nem indult valami jól. Elveszve éreztem magam a rengeteg kaja és ember között, pláne, h legtöbbször nem lehetett tudni, ezek közül melyek és kik tarttoznak össze... de azért kóstoltam nagyon finiket. Az egyik kedvencem a törökök "kompakt-vattacukra" volt (az egyik képen a kis fehér kockák :). Már nagyon tervezgettük is, hogy indulunk tovább együtt, amikor a török srácok elkezdtek táncolni a terem közepén! Nagy élméyn volt nézni őket! Aztán egy-egy szám erejéig mások is csatlakoztak - természetesen Tarkan cuppanósaira én is megmutattam, mi a magyar virtus! :D ...majd hirtelen, mintegy varázsütésre körberendeztük a székeket, beült két spanyol srác, egyikük gitárral, másikuk egy fa dobozon, ami egyfajta kongaként funkcionált, és különböző, nagyon hangulatos dalokat kísértek, amiket sokan énekeltek mások is. Az egyik török srác is beszállt dobolni, hát az valami zseniális volt!!! Ezután "férfias játékok" következtek - sajnos, képeket erről nem csináltam, mert a tánc miatt eltettem a fényképgépet. Szóval, ezen játékok leírása itt és most túl körülményes lenne - a lényegük erő- és ügyesség-demonstráció, valamint közösségi have-fun volt :)
Összességében tehát egy hangulattalan teremben, minden előkészítés nélkül akkora fílinget teremtettek, hogy én csak bámultam, és hagytam, hogy magával ragadjon. A vérükben van!!!
10-kor a biztiőr lefújta a bulit, úgyhogy szétszéledtünk. Mi a szokásos összetételben a Centrumba mentünk, útközben érdekes részleteket tudtam meg Marysiától a Varsói éjszakai életről.
Konkrétan nincs olyan szórakozóhely, ahová csak úgy bárki bármikor bemehetne...a legtöbb tincitánci hely sznob: válogatás van, és csak akkor engednek be, ha minimum egy Gucci van rajtad (ez komoly). Persze vehetsz egy Guccit a turiban ecélból, de akkor a társaság még mindig nagyon gáz, a piákra meg ráfizetheted a Ralph Lauren-gatyádat. Azaz, az egész éjszakai Varsót a juppik uralják. Let's go to Cracow rather!!! Éljen a Buddha Bár Krakkóban!!! - minden "normális" lengyel fiatal Krakkóban szeret bulizni...
És ahhoz képest, hogy mennyien szeretnének beférni, iszonyú kevés beülős/sörözős stb hely is van Varsóban.
Továbbá, ha van is jó hely, csomószor zártkörű partyk vannak, ha sokan akartok menni (értsd: 5-6 fő felett...), foglalni kell előre. Ja, és állítólag a legjobb helyek az ún. gay-friendly-k, azaz, ahol nyugodtan bulizhatnak melegek is - ott jó a zene, jófejek az emberek, és biztonságban vagy :)
Amikor végre sikerült beülnünk egy vízipipázós helyre, 5percenként hangsúlyozták a lengyelek, h felfoghatatlan szerencsénk volt, hogy találtunk kilencünkre egy négyfős asztalt... A másik, amin ledöbbentem, amikor lazán (ahogy szoktam, ismertek) átsétáltam a piroson: Marysia figyelmeztetett, hogy ha ezt egy rendőr látta volna, már készíthetném is elő a potom 250 zlotymat!!! Szóval rend van itt, kérem. Meg egyébként pontosak is nagyon a lengyelek: ma 17:20-ra beszéltük meg a talit a szokhelyen (H&M:), ami eleve fura, de én odaértem kb. 23-kor, és az ott lévő 4 mentor teljesen készen volt, hogy hogyhogy nincs ott még senki :)
Képek: picasaweb.google.hu/simon.sari/Dzien7

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://warshowtime.blog.hu/api/trackback/id/tr9351353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hang 2008.02.23. 14:34:49

..nem tehetek róla, de nekem e városról és a blog címéről "ideális popsztár" barátunk egy régi dal-sora jut mindig eszembe, aholis játékot űzött eme szavakkal:

"It ain't no SHOWtime It's WARtime"

Sari 2008.02.23. 15:46:28

khmm, na igen. ha szigorúan vesszük, a blogon a show-ra koncentrálok, de van itt persze war is bőven :)

Robika 2008.02.23. 16:50:40

ideáll és popsztár?

höhö :D

Sari 2008.02.23. 16:55:54

ha ideáll, is popsztár, ha odaáll, is popsztár
de sztem ennyi elég is volt ebből :D
süti beállítások módosítása