HTML

It's Warshow-time!

Sari sok különböző, részben ismeretlen okból kifolyólag fél évet Varsóban tölt. Hogy mivel...? Ha ott számomra kiderül majd, veletek itt tudatom :) http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

Friss topikok

  • gaurxben: Miért szólnálak meg?! Csak látom, ill hallom magamban a gigakávé lötyögését, csobogását, amint a ... (2008.06.10. 21:53) Fíling LIVE :D
  • gaurxben: Jópofa írás! A vége nem is kellett volna így, talán inkább az 1,2,..n,n+1 pontokban elszórva. (2008.06.07. 08:57) Windsurfing trip!
  • gaurxben: miezacsend? (2008.05.22. 15:22) Majdnem felírtam a blogra, hogy...!
  • Sari: úgy érzem, maga gúnyolódik velem, Safranek! >;) (2008.05.07. 10:09) Köszönetnyilvánítás
  • gaurxben: Nekem egyből ez jutott eszembe, csak még köríteni is akartam valami filozófikusat elé, de felesleg... (2008.05.04. 11:27) Meellik az én háellem..?

Linkblog

2008.03.03. 07:43 Sari

Dwadziescia cztery

Amikor felébredtem ma reggel (persze megint volt vagy 6 óra...), csak a sokadik dologként jutott eszembe a szülinapom. És akkor azon gondolkodtam, hogy most vajon miért nem érzem azt a kellemes kis izgalmat, meg örömöt, amit egyébként ilyenkor érezni szoktam. Valahogy most nincs bennem annyira az a nárcisztikus vágy, hogy ünnepeljenek... vagy: az a sokkal inkább követelőző vágy van bennem, hogy őszintén ünnepeljenek - és nem tudom, hogy ezt itt mennyire fogják nekem kielégíteni :D
Ja, meghát könyörgöm, már így is elegem van az izgalmakból - vannak azok folyamatosan, szülinap nélkül is.

A hétvége maradék része (úgy értem, mióta legutóbb írtam - azaz a vasárnap tulképp) viszont egész nyugisan telt, már ami a hangulatomat illeti. Délután "mentorosdit" játszottam Lindával - ugyanis neki sajnos nem volt olyan szerencséje a saját lengyelkéjével, mint nekem Patrickkal, a csajszi igazából lesz*rja :( (pedig egyébként nagyon aranyos, meg jófejnek tűnik, de szerintem fogalma nincs arról, mi játszódik le ilyenkor az emberben, ezért nem törődik Lindával az első napokban (sem?), ami pedig a legfontosabb lenne).
Szóval, elmentem érte, bejártuk a város legfontosabb részeit a rondo Waszingtonától (ott laknak 3 percre Pedróval) a rondo de Gaulle-ig (tudjátok, a pálmafás tér), a Nowy Swiat-on végigsétálva a Stare Miastóig, majd a Centrumba, közben dumcsiztunk...ettünk jó kis pirogit ebédre, de olyan soknak bizonyult, hogy még mára is jut belőle :) Jó érzés volt nagyon, hogy tudok neki segíteni, hogy ne érezze olyan elveszettnek magát.
Jól elfáradtam a sightseeing során, nomeg a szél elleni küzdelemben - de este még várt a Magyarösszetartás :) Márkkal ugyanis rájöttünk, hogy ha nyugodtan akarunk magyarul beszélgetni, anélkül, hogy folyton kényelmetlenül éreznénk magunkat amiatt, hogy a többiek nem értik (és ők is kényelmetlenül érzik magukat <:), akkor kettesben kell talizni!
Úgyhogy be is ültünk egy kellemes kis kávézóba tőlem 5 percre (5! öt!!! :))), és beszélgettünk egy jót édes anyanyelvünkön.
Hazaérve már tényleg nagyon nyomi voltam, de még olvastam egy kicsit - egyre jobban tetszik a Rien ne va plus :)
ÉS MÁR CSAK 3AT KELL ALUDNI!!!

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://warshowtime.blog.hu/api/trackback/id/tr39362948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robika 2008.03.03. 17:37:27

BódogSzüliNapocskát ;) azért ha nem is "úgy", de biztos ők is nagyon örülnek ám Neked :)

azt hogyan csinálod, hogy hajnalban kelsz? van erre vmi recept?

mégegyszer ugyanennyit :D:D pu

Anna 2008.03.03. 17:50:23

Sarikám! Sztem nem kaptad meg az smsemet :( a magyar mobilodra küldtem. node:

Nagyon boldogságos születésnapot kívánok neked!!!!!

pusz:)

Zsombor 2008.03.03. 18:22:05

Hát ja, hanyadik is? Mindegy is ebben a korban. Igazán kedves tőled, hogy segítettél felebarátodon. Tudtad, hogy a keresztényég is egy Halak dolog? Büszke vagyok rád Sari, segítesz alátámasztani az asztrológiát ;-)
Szóval boldog halaknapot!

Évike 2008.03.03. 21:56:13

Akkor az enyémet sem kaptad meg, még jó, hogy benéztem ide!
Szóval én is nagyon szép és boldog szülinapot kívánok, remélem örökre emlékezni fogsz erre a "külföldi" születésnapodra (és persze jó érzéssel)!
Sok-sok puszi, egyetlen Sarikám!
süti beállítások módosítása